Sve što te zanima

…………

— When you are enthusiastic about what you do, you feel this positive energy. It’s very simple.  —
                                Paulo Coelho

Tekstovi objavljeni na ovoj stranici su autorski tekstovi.

 

 

Ako imate kakvih pitanja, slobodno mi pišite:

CRTICE IZ ŽIVOTA:

  • Zovem se Irma. Dvadeset i pet mi je godina. Studentica sam socijalnog rada.
  • Oduvijek sam se bavila kojekakvim stvarima i bila klinka koju sve zanima. Većina sportova kojima sam se bavila uključuju lopte. Osim curlinga. Vjerujem da većina ljudi ne zna ni što je to 😀 Ali da, odbojka i tenis i dalje su na prvom mjestu. Ne smijem zaboraviti ples.. Bila ja mala balerina jednom. Balerina s viškom kila. Moja karijera je prošla neslavno. Sreća moja imala sam 6 godina tada i nitko se tog ne sjeća. Onda akrobatski rock’n’roll. E tu sam čak i dobra bila. Dok se nisam polomila na skijanju. Eto, još jedan sport u nizu. Skijanje je ipak no.1. I do kuglanja sam došla. Uf kad se sjetim upale mišića. Bolno iskustvo moram priznati.
  • U osnovnoj školi sam baš bila hiperaktivna. Od 10 aktivnosti išla sam na 11. Pjevala, plesala, crtala, bila povjesničar i knjižničar, igrala se glumica i pravila se pjesnik.
  • Onda srednja. Ta divna srednja škola. Tu sam se malo smirila, nisam baš htjela biti prepametna. Samo, tada sam otkrila novi talent-birtiju. Obuzela me previše.
  • Prvi pokušaj studiranja nije urodio plodom. I dalje sam bila prepametna za njih. Jezik bio duži od pameti pa sam tako i završila.
  • Danas mi je baš super. Počela se baviti pisanjem, radim i studiram. Opet sam si natovarila previše stvari na mala leđa al ajd, neka ide život!

 

Pratite blog na Facebook-u .