About

Oduvijek smatram da je najbitnije u životu okružiti se pravim ljudima, pozitivnom energijom i voljeti ono što radiš. Tako je nekako nastao i ovaj blog. Kreacije i dobre vibracije.

U današnjem svijetu, gdje smo okruženi negativnim pričama i događajima, moja misija je biti pozitivna, i barem dio te pozitive prenijeti na tebe.

Što ja radim ovdje?

Donosim ti malo pozitive, svog kreativnog nereda, malo mode i beauty savjeta. Sve ono što ti treba, zar ne?

Volim modu, doduše svoju. Volim čitati. Volim pisati. Volim duge kave. Volim biti kreativna, stvarati nešto svojim rukama. Volim pozitivu i ono najvažnije – volim ju dijeliti s drugima.

Najvažniju stvar koju sam usvojila je da treba živjeti u trenutku. Baš sad. I to je moja nit vodilja. Ne gledati što je bilo, ni što će biti. Ono što se dogodilo ne možemo vratiti, a na ono što će se dogoditi utječemo danas.

Upravo ta rečenica vodi me na ovom putu. Vjerujem da se može uspjeti u svemu ako dovoljno jako želiš, vjeruješ i ne gledaš na to što će selo reći.

Ako se pitaš zašto je ovaj blog baš za tebe? Reći ću ti. Ako ti fali inspiracije, kreativnosti, savjet, ili te jednostavno zanima kako hendlam krož život – onda si na pravom mjestu.

Ako želiš poslovnu suradnju, ili mi jednostavno želiš pisati, javi se! 🙂

Pridruži se 351 drugih sljedbenika