Neka bude najbolja!

Prije svega želim svima sretan Božić, doduše malo kasnim ali za dobre želje nikad nije kasno!

Pri kraju svake godine čudimo se kako je ista brzo prošla. Proletila je, kaže se, nekome uspješna, nekome malo manje. Završiti ću ovu godinu samo s najljepšim željama, jer od gledanja unatrag nema ništa. Ako baš moram gledati unatrag, onda vam samo mogu reći da ste vi sami sebi najbolji prijatelj ili neprijatelj. Sve je onako kako si sami postavimo. Definitivno jesmo kreatori vlastitog života, i to sam sebi već previše puta dokazala. To je jedna od najboljih stvari po kojoj ću pamtiti ovu godinu.

Naravno da ponekad stvari ne idu onako kako smo si ih zamislili. Zapravo, to se jako često događa. Život piše čudne priče, no mi smo ti koji pišemo kraj! Koliko god da bude teško i ponekad se čini da izlaza nema – uvijek ima. Baš svaki put. I nema sekirancije. Dok to nisam shvatila bila sam nervozna zbog svake sitnice i uglavnom bila sam naporna sama sebi. Greška je smatrati da sve što zamisliš a ne ostvariš je automatski neuspjeh. Iza najvećih uspjeha stoji najviše promašaja. Samo rad, trud, vjera i disciplina dovest će te baš tamo gdje želiš biti. Neka ti to bude vodilja za godinu koja dolazi.

To sve začini s puno ljubavi. Jaaaaako puno ljubavi. Jer čovjek je prazan bez ljubavi. Voljeti sebe, ljude oko sebe, voljeti ono što radiš. Neka te ispuni ljubav od glave do pete, to ti želim!

Budi zahvalan, na svemu. Na ljubavi, roditeljima, obitelji, zdravlju, kamenu, suncu, moru, snijegu, kiši, uspomenama. Na svemu. Budi zahvalan, to ti želim!

I budi sretan, dragi ti, koji čitaš. Želim ti lijepih i uspješnih novih 365 dana. Iako otrcana fraza, istinita je – prazna knjiga je ispred tebe, neka bude najbolja do sad!

❤️

2 misli o “Neka bude najbolja!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s